top of page
  • Фото автораЛюбов Слободянюк

Історії героїв-земляків: Вони боролись за українську землю

29 серпня відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме 29 серпня 2014 року розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці.

З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України працівники бібліотеки-філії №10 підготували відео спогад «Історії героїв-земляків: Вони боролись за українську землю», в якому згадали про двох героїв-земляків, військовослужбовців військової частини 2269 НГУ.

Спогадами про них поділився їх побратим – підполковник Кулішенко В.В.,старший інженер з вертольотів та авіаційних двигунів військової частини 2269 НГУ.

Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники!




47 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page