top of page

Геометричні фігури. Заняття в рамках проєкту «Діти України»

Знаходиться вона так далеко, що не доїдеш до неї автобусом, не домчиш потягом, не долетиш літаком, не допливеш кораблем. Лиш думкою та розумом можна побувати там. Такою казкою-загадкою розпочалися цього тижня заняття для дітлахів віком 3-6 років в рамках проєкту «Діти України» у бібліотеці – філії №10. Як ви гадаєте, куди ми вирушили? А вирушили ми, у країну Геометричні Фігури.

З’ясовували: що таке геометричні фігури та чи потрібні знання про геометричні фігури в повсякденному житті. Розрізняли геометричні фігури, порівнювали їх, знаходили спільне та відмінне, грали в ігри, читали, розвивали уяву, пригадали цифри, адже вони нам були потрібні порахувати кути та сторони фігур, будували ці фігури та смакували смаколиками.

Після детального знайомства з мешканцями країни Геометричні Фігури дітлахи подякували їм за гостинність і повернулися додому.

Заходи проводяться у рамках проєкту ГО "Обласний жіночий інформаційний центр" та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського "Діти України" і війна. Кропивницький" за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO)




90 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page