top of page
  • Фото автораЛюбов Слободянюк

ВОДА. Заняття в рамках проєкту «Діти України»

У ній немає ані смаку, ані кольору, ані запаху. Її не опишеш словами, нею насолоджуєшся, вона дарує нам сили. Вона - найбільше у світі багатство. Вона не просто необхідна для життя, вона і є життя. Здогадалися про що мова? Ні!? Хм… А ось наші юні знавці, які відвідують заняття в рамках проєкту #WWO «Діти України» здогадалися майже відразу, ну… хіба що не всі. Це – вода, такою була тема цього тижневого заняття.

Ох і весело ж сьогодні було у нас. Різноманітні досліди та експерименти викликали неабияку цікавість у дітвори. З’ясували: в яких станах перебуває вода в той чи інший період року, для чого вона потрібна, чи має вона смак та колір, що важче вода чи олія, чи тонуть яйця у воді, що швидко розчиняється у воді та багато чого іншого. Проговорили тему забруднення води, водоймищ і планети Земля взагалі.

Спілкувалися, гралися, показували фокуси, читали та побували на майстер-класі, посмакували смаколиками.

Заходи проводяться у рамках проєкту ГО "Обласний жіночий інформаційний центр" та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського "Діти України" і війна. Кропивницький" за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO)



86 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page