top of page
  • Фото автораЮлия Волошина

Подорож безпечною мережею

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх.

Сьогодні, бібліотекарі бібліотеки-філії№10 разом з учнівською молоддю Ліцею №10 поринули з головою у цікавий квест «Подорож безпечною мережею».

Разом навчалися, адже квест вимагав від учасників засвоєння знань та правил з безпечного Інтернету, проявів ерудованості, кмітливості та навіть інтелектуальних зусиль у розгадуванні цікавих завдань.

Щоб перейти до наступного пункту квесту учасників чекали станції із загадками, які мали підказку про що йтиме мова в наступній станції. Найбільш затримали в дорозі станції: «Правда чи брехня?», де необхідно було знайти правдиві твердження щодо безпеки використання комп’ютера. Дуже цікавою виявилася станція «Пароль за 120 секунд», під час якої учні навчилися створювати вдалі та складні паролі, а на станції «Безпечно - небезпечно» слід було перевірити необхідність розміщення дозволеної особистої інформації в соціальних мережах та багато іншого.

З поставленими завданнями всі впоралися і показали себе вправними юзерами.

53 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page