top of page
  • Фото автораЛюбов Слободянюк

Перша домедична допомога

У повсякденному житті екстрені ситуації виникають несподівано – забої, розтяги, переломи та інше. А зараз, особливе значення в реаліях сьогодення, має вміння надати першу медичну (долікарську) допомогу пораненим під час збройних протистоянь, при ураженні опіками, допомогу при дорожньо-транспортних пригодах, при отруєнні різними видами хімічних сполук та інше.

Як діяти у разі надзвичайної ситуації? Якими є превентивні заходи та що допоможе зберегти життя вам, вашій родині та людям довкола під час кризових подій?

Варто лише завітати до бібліотеки-філії №10 на тренінг «Перша домедична допомога», де спеціалісти з Олександрійської міської організації товариства Червоного Хреста України навчать вас рятувати життя в екстремальних ситуаціях.

Присутні на сьогоднішньому тренінгу отримали навички з зупинення різних кровотеч, накладання пов’язок, джутів, фіксування кінцівок, які зазнали травм та інше.

Учасники тренінгу ставили запитання та активно брали участь у тренінгових заняттях. Усі присутні відзначили, що такі заходи вкрай важливі, наголосили, що на занятті отримали дуже корисну інформацію та здобули потрібні навички, адже тепер вони можуть використати свої знання у складних та екстремальних ситуаціях.



101 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page