top of page
  • Фото автораЛюбов Слободянюк

Обрії рідної Олександрії

Мабуть багатьом з нас, доводилося бувати за кордоном, в різних куточках нашої країни, бачити багато гарних міст і сіл, і кожного разу, повертаючись переконуватись, як все таки добре в нашій Олександрії. Як багато гарних місць для відпочинку, є де побувати самому та показати своїм друзям з інших міст чи сіл чи навіть із за кордону.

В цьому році ми святкуємо ювілейну, 275-річницю рідного міста. Це чарівна й неповторна сторона на Кіровоградщині, з квітучою й багатою землею, де проживають працьовиті й талановиті люди.

В рамках святкування ювілею, бібліотекарі бібліотеки-філії №10 підготували незвичайний захід, краєзнавчий медіа-етюд «Обрії рідної Олександрії», на який завітали «закордонні» гості з Франції, Польщі та Америки.

Разом з учнями 7-А класу, гості здійснили незабутню екскурсію нашим рідним містом, познайомилися з його історичним минулим, дізналися легенду про заснування міста, побачили архітектурну класику, наші затишні сквери та парки, відвідали спортивну базу місцевої футбольної команди «Олександрія», КСК «Ніка», пожежну каланчу, будинок Піщевича та багато чого іншого.

Наш краєзнавчий медіа-етюд викликав неймовірну зацікавленість і викликав у наших гостей бажання відвідати наше місто ще раз, разом зі своїми друзями.

Сподіваємося, що від сьогоднішньої екскурсії всі ми залишили у своєму серці краплину любові до рідного краю, до Батьківщини.




86 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page