top of page
  • Фото автораЛюбов Слободянюк

Мультфеєрія

Ось уже четвертий рік як я стала бабусею і разом з онуком дивлюся сучасні мультфільми. Найбільше йому подобаються мультики: «Синій трактор», «Віллі-водовоз»,

«Рев і заводна команда», «Щенячий патруль» та інші, а от я з сумом згадую старі, повчальні мультфільми «Петрик П’яточкін», «Жив-був пес», «Капітошка» та інші.

Я розумію: змінюються часи, змінюються діти, змінюються смаки та вподобання, але… так хочеться, щоб хоч інколи наші діти та онуки переглядали мультфільми на яких, в свій час виросло не одне покоління.

Що ж робити? Думала не довго. Запропонувала вихователям ЗДО №8 організувати перегляд таких мультфільмів для їх вихованців. Погодилися. Завітала!

Насміялись-нареготались-наусміхались до схочу при перегляді цікавих старих мультиків.

А потім всі з величезним задоволенням переглянули та познайомилися з новими, цікавими, яскравими дитячими книжечками. І звичайно, не обійшлося без малювання. Дітлахи з задоволенням розмальовували розмальовки з мультфільму «Жив-був пес».

Дітлахам сподобалося, нам також. То ж, сподіваюся, що дітки розкажуть своїм батькам про ці мультики і батьки пригадають свої улюблені з дитинства і також переглянуть їх разом зі своїми дітками.



79 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page