top of page
  • Фото автораЮлия Волошина

Даруйте людям доброту

Обновлено: 18 февр. 2022 г.

Четвер. 17 лютого для всіх звичайний день, але не для працівників бібліотеки-філії №10, які вже п’ятий рік поспіль, традиційно, святкують Міжнародний День спонтанного прояву доброти.

Доброта - одна з найголовніших людських чеснот і саме щиру доброту і підтримку особливо цінують. Доброта завжди йде поруч з безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування винагороди чи похвали.

Сьогоднішній день не став винятком, працівники бібліотеки-філії №10 разом з Посланцями доброти провели вуличну акцію «Даруйте людям доброту», розповсюджуючи серед перехожих свого мікрорайону флаєра доброти, роблячи їм компліменти і нагадуючи, що добрі справи варто робити не лише сьогодні, а завжди. Жителі обмінювалися посмішками, і незважаючи на похмурний день на душі у всіх було радісно. А ще, ми на зупинках розвішували підбадьорливі оголошення із написом, що все буде добре. Посміхнись!...

Навчіться отримувати задоволення від своїх добрих справ, які йдуть з вашого серця і сприймаються серцями інших, так як це робимо ми. Саме таким чином ми маємо можливість бути причетним до того, щоб зробити світ кращим. Адже добро робиться просто так. І воно повертається до нас сторицею!!!




55 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page