top of page
  • Фото автораЛюбов Слободянюк

Halloween – стрррашно веселе свято

Хелловін – сучасне міжнародне свято, яке останнім часом все більше подобається молоді. Це саме те свято, коли молоді дозволяється робити все, що завгодно: бешкетувати, розважатися, жартувати, відриватися на повну.

Працівники бібліотеки-філії №10 дуже люблять радувати молодь своєї школи цікавими та креативними заходами. Тож … не довго думали і вирішили влаштувати для учнів 8-А класу ЗНЗ №10 розважально-ігровий мікс “Halloween – стрррашно веселе свято”.

Ми постаралися на славу і читальна зала нашої бібліотеки перетворилася у таємниче і зловісне місце з гарбузовими головами, паперовими кажанами і привидами – атрибутами «найстрашного свята року».

Веселі пірати, розбійники, відьми, чаклуни і всякі страшні монстри завітали до бібліотеки і… розпочався справжнісінький Хелловінський шабаш. Конкурсні змагання між учнями, які більше були смішними, ніж страшними: «Моторошний крик», «Вечеря вампіра», «Танець на мітлі», «Рятівний гарбуз» та багато інших викликали в учасників позитивні емоції та гарний настрій.

Було дуже весело, учні повноправно відчули себе героями свята, містичними персонажами жанру «хорор» та наприкінці заходу посмакували різними смаколиками «Павучками», «Пальцями з відірваними нігтями», «Гробиками» та іншими стравами.

Тож бібліотечний Хелловін – гарна нагода для читачів порозважатися, розвинути свою творчу уяву, дізнатися щось нове та цікаве, і звичайно, не забувати про книгу та читання.





98 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page