top of page
  • Фото автораАлиса Давидюк

Наскельна фортеця Тустань


Проподорожувавши з вами весь минулий 2021 рік, ми зрозуміли що наші подорожі є для вас цікавими. При тому, ми все ж таки вирішили розширити кордони наших з вами подорожей за межі області. І відтепер ми подорожуємо Україною.

Так як на дворі зима, холодно і навіть дощить, більшість людей відправляються відпочивати у теплі краї і, на мою думку, роблять величезну помилку. Адже в Україні, взимку, можна знайти місця ні чим не гірші, так без моря або океану, так не +30, але такі ж атмосферні.

Нашу першу подорож ми вирішили присвятити унікальній пам'ятці природи та будівництва, яка не має аналогів в Європі, наскельній фортеці Тустань. Фортеця діяла як потужний оборонний, митний та адміністративний центр. Цей комплекс був вершиною майстерності тогочасних будівничих.

Ви можете прогулятися промаркованим маршрутом довкола скель та піднятися на дитинець. Звідки відкривається неймовірний краєвид на Сколівські Бескиди і долину села. Скелі можуть вас зацікавити і через свою значно давнішу історію…Тож подорожуйте й дізнавайтеся.





44 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page